Kápia paprika:
Kapirex
Korai kiváló minőséget adó, bőtermő kápia típusú paprika ami igen kedvelt a növényházi termesztésben. Koraiterméshányada magas, középerősséggel növekedő fajták közzé tartozik. Vastaghúsú bogyói sötétpirosra érnek.Friss szállításra tökéletesen alkalmas és a feldolgozóipar számára is jó választás.
Ferraro
A kápia fajtakör legkorábbi minőségi fajtája. Zöldből pirosba érő, a termések intenzív mély bordó színűek. Bogyóméret: 5,5-6,5 x 13-15 cm, 2-3 rekeszű, szabályos alakú, kiegyenlített. Magas szárazanyag-tartalmának köszönhetően jól pulton tartható. Átlagos bogyósúly 110-125 g. Folyton növő, erős hajtásrendszerű.
Hamik paprika:
Bébi csemege paprika, amely kisebb, de rendkívül ízletes terméseket hoz, szinte mag nélkül. Piacra kerülésének és konzerválásának ideális állapota a botanikai érettség. A növény közepes magasságú, terméseinek száma nagy. A botanikai érettség állapotát elérve teltnarancs színű lesz.
Almapaprika:
Golf f1
Folyton növő, csípős almapaprika hibrid. A fajtát intenzív szabadföldi termesztésre javasoljuk. Bogyója csüngő, rendkívül szabályos félgömb alakú. Általános ellenálló képessége kiemelkedő, bogyója lilulásra nem hajlamos. Bokra erőteljes gyökér- és ágrendszerrel rendelkezik. A bogyók mérete az alkalmazott technológiától függően 5-6 cm között változhat. Baktériumfertőzésre nem érzékeny.
Cseresznye paprika:
Global F1
Csüngő termésállású, szilárd szárú, folytonos növekedésű, csípős cseresznyepaprika. Termése 2,5-3 cm átmérőjű, enyhén lapított gömb alakú. A termések átlagtömege 10 g, szárazanyagtartalma 24-25 %, színezéktartalma 170-210 ASTA, kapszaicin tartalma 950-1500 mg/kg. Baktériummal szemben ellenálló, környezetbarát technológiával termeszthető.
Chili paprika
Chili AS
Sötétzöldből pirosba érő kúp alakú, húsos, extra csípős paprika. Bogyók hosszúsága 4-6 cm. Optimális körülmények között várható termés mennyiség minimuma: 35dkg/tő. Ajánlott tőszám 40-50ezer tő/hektár.